Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 40€ και μέχρι 3 κιλά ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής πανελλαδικά.

  1. Εντός Αττικής για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών  ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1.00€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
  2. Υπόλοιπη Ελλάδα για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ενάμιση (1.50€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Ισχύει για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αντικαταβολή είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής που η παραγγελία σας χρεώνεται με επιπλέον 2.00€.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 40€ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής:

  1. Εντός Αττικής 2.50€ , εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα τρία (3) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1.00€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
  2. Υπόλοιπη Ελλάδα 3.00€ , εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα τρία (3) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ενάμιση (1.50€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Χρόνοι αποστολής και παράδοσης

Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής τον προϊόντων της παραγγελίας σας από το granaryandherbs.gr προς την μεταφορική εταιρία είναι κατά κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί πριν τις 12:00 π.μ και εφόσον στην ιστοσελίδα αναγράφεται ότι τα προϊόντα είναι σε απόθεμα. Σε κάποιους προμηθευτές ενδέχεται να απαιτούνται ακόμα μεγαλύτεροι χρόνοι επεξεργασίας λόγω λάθους ενημέρωσης του συστήματος μας για σωστά αποθέματα ή όταν η έδρα του προμηθευτή είναι εκτός Αθηνών.

Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

Για τις περιοχές τις οποίες οι εταιρείες courier χαρακτηρίζουν απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες τις παραλαμβάνετε είτε από τον ταχυδρομικό διανομέα, είτε στο ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων από την εταιρεία courier, χρειάζονται 4 ώρες περιθώριο, διότι διαφορετικά θεωρείται παράδοση με ραντεβού και χρεώνεται επιπλέον.

Η εταιρεία courier δεν κάνει παραδόσεις Σάββατο. Σε περίπτωση που χρειάζεται επίδοση Σαββάτου χρεώνεται επιπλέον και κατόπιν συνεννόησης με το granaryandherbs.gr.

Έξοδα αποστολής

Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα συσκευασίας, καθώς και τα διαχειριστικά έξοδα.

Σε περίπτωση που ο πελάτης, επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του σε δύο αποστολές (πχ να αποσταλούν τα άμεσα διαθέσιμα και να γίνει χωριστή αποστολή των προϊόντων  που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και αναμένονται από τους προμηθευτές), ο υπολογισμός για τα έξοδα αποστολής γίνεται για κάθε αποστολή χωριστά, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην καταχώρηση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η τελική αξία της παραγγελίας σας διαφέρει από την αξία της αρχικής παραγγελίας (πχ λόγω έλλειψης αποθέματος προϊόντων από τους προμηθευτές) και μετά από ενημέρωση ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα προϊόντα, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της παραγγελίας, ανεξάρτητα από την αξία της αρχικής παραγγελίας.

Σε περίπτωση αλλαγής (επιστροφή προϊόντων και εκ νέου νέα αποστολή), για την νέα αποστολή ως αξία αγοράς υπολογίζεται η διαφορά ανάμεσα στην νέα αποστολή και την επιστροφή. Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων λόγω αμέλειας του πελάτη, ο λογαριασμός του πελάτη χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα αν στην αρχική αποστολή δεν είχαν χρεωθεί έξοδα. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης από το granaryandherbs.gr.

Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων παραλήπτη με δική του υπαιτιότητα στην επαναπροώθηση της παραγγελίας χρεώνεται τα έξοδα αποστολής.