Συστατικά Για 3 άτομα
- Αλεύρι αμυγδάλου 200 gr ΟΛΑ ΒΙΟ
- Βούτυρο καρύδας 50 gr
- Σμέουρα 50 gr ΟΛΑ ΒΙΟ
- 100 ml γάλα καρύδας ECOMIL
- Αυγά 2
- Ζάχαρη καρύδας για γεύση ΟΛΑ ΒΙΟ
- Αιθέριο αμύγδαλο 30 ml
Συνταγή:
Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι αμυγδάλου, το αυγό, μια πρέζα ζάχαρη καρύδας το αιθέριο έλαιο αμυγδάλου , το λιωμένο βούτυρο καρύδας και το γάλα καρύδας.
Ανακατέψτε τα πάντα με ένα σύρμα (χτυπητήρι). Σταματήστε μέχρι η ζύμη να είναι ομοιόμορφη.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέστε ένα στρώμα βουτύρου καρύδας πάνω στο τηγάνι.
Αδειάστε μεμονωμένα μέρη της ζύμης για ζεστά κέικ.
Μαγειρέψτε τη ζύμη μέχρι να βγουν μικρές φυσαλίδες στην επιφάνειά της. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε τα, και μαγειρεύουν και στις δύο πλευρές.
Σερβίρετε με σμέουρα στην κορυφή. Μπορείτε να προσθέσετε φυσικό μέλι ή σιρόπι αγάβης ή σφενδάμου στην κορυφή.