ΥΛΙΚΑ:
- Ρύζι κοντό λευκό ΟΛΑ ΒΙΟ
- 600ml Ρόφημα καρύδας φυσικό Koko
- 7 κουταλιές ζάχαρη ακατέργαστη ΟΛΑ ΒΙΟ ή σιρόπι σφενδάμου / σιρόπι αγαύης (Naturegreen΄ προαιρετικά) ΒΙΟ ΥΓΕΙΑ
- Αλεσμένο μοσχοκάρυδο ΟΛΑ ΒΙΟ (ή βανίλια)
- 1 κουτ. σούπας κορν φαουρ ΟΛΑ ΒΙΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σε μια κατσαρόλα τοποθετήστε 1 ½ ποτήρι ρύζι κοντό λευκό με 6 ποτήρια νερό. Αφότου βράσουν καλά μέχρι να μαλακώσει καλά το ρύζι με το που απορροφηθεί το νερό, προσθέτουμε την ζάχαρη και έπειτα το ρόφημα καρύδας. Ανακατεύουμε συνεχώς. Ενδιάμεσα διαλύουμε σε ένα ποτηράκι που περιέχει ελάχιστο από το γάλα μας (πρέπει να είναι κρύο) κορν φλαουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα για να γίνει πηκτό το μείγμα μας. Όσο είναι δυνατό, προσθέτουμε κορν φλαουρ ώστε να δέσει το μείγμα. Αφού γίνει πηκτό το μείγμα το βγάζουμε από το μάτι και το βάζουμε σε μπολάκια σερβιρίσματος και αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίστε με μοσχοκάρυδο ή κανέλα αν επιθυμείτε.