Σας προτείνουμε μια νόστιμη και απλή συνταγή!
Εντυπωσιάστε τους φίλους ή την οικογένεια σας με μια υπέροχη συνταγή!
Μήλα ψητά με αμυγδαλόκρεμα
Έχουμε μια εξαιρετική γλυκιά εναλλακτική λύση. Αυτή είναι μια υγιεινή συνταγή μήλου που σερβίρεται με αμυγδαλοβούτυρο και ένα δελεαστικό μείγμα ξηρών καρπών και σταφίδας, ωστόσο αυτό που κάνει αυτή τη συνταγή να ξεχωρίζει είναι το αγαπημένο μας συστατικό: YOGI TEA® Immune Support!
Συνταγή
Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά
Συστατικά για 4 ψημένα μήλα
- 4 μήλα βιολογικά
- 50 γρ. Μείγμα ξηρών καρπών (αμύγδαλα ,καρύδια, κάσιους)
- 25 γρ. Σταφίδες ΟΛΑ ΒΙΟ
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Για την κρέμα αμυγδάλου
- 3 κουταλιές της σούπας αμυγδαλοβούτυρο ΟΛΑ ΒΙΟ
- 100 ml ρόφημα αμυγδάλου ECOMIL
- 1 κουτ. κορν φλάουερ ΟΛΑ ΒΙΟ
- 2 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου ΟΛΑ ΒΙΟ
- 2 φακελάκια YOGI TEA® Immune Support
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε το φούρνο σε θερμοκρασία 200 ° C.
Κόψτε τα μήλα στην επάνω πλευρά και αφαιρέστε το εσωτερικό τους.
Ψιλοκόψτε τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα προσθέτοντας χυμό λεμονιού φτιάχνοντας ένα μείγμα. Γεμίστε τα μήλα με το μείγμα αυτό και τοποθετήστε τα γεμιστά πλέον μήλα στον φούρνο.
Ψήστε τα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 25-30 λεπτά.
Κρέμα αμυγδάλου:
Σε κατσαρολάκι λιώνουμε το αμυγδαλοβούτυρο, ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου και τέλος προσθέτουμε το ρόφημα της Yogi Tea – Immune Support. Ανακατεύουμε το κορν φλάουερ με ένα κουταλάκι νερό και το προσθέτουμε στην κρέμα που δημιουργήσαμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου. Μόλις βγάλουμε τα μήλα από τον φούρνο, περιχύνουμε την κρέμα αμυγδάλου.
Είστε έτοιμοι να σερβίρετε τα ψημένα μήλα ζεστά με τη κρέμα αμυγδάλου!
Καλή σας όρεξη!